top of page

Mardiefotografie zet al haar kennis in om het maximale uit de fotografie te halen. Mardiefotografie geeft echter geen garantie op het maken van specifieke beelden. Het resultaat van de uiteindelijke reportage is een combinatie van locatie, weer en styling.
 

Bij slecht weer of ziekte vanuit beide kanten nemen we zo snel mogelijk contact met elkaar op en kunnen we een andere afspraak inplannen. Dit mag alleen met geldige reden!
 

Mardiefotografie mag de foto’s gebruiken  voor promotionele doeleinden zoals publicatie op website, social media, fotowedstrijden en blogs. Als er enkele beelden zijn die liever niet gebruikt mogen worden kan je dit uiteraard aangeven. Wanneer er geen enkele foto gebruikt mag worden dient dit vóór het boeken vermeld te worden!
 

De foto’s worden aangeleverd in hoge resolutie. Alle privégebruik van deze foto’s is toegestaan. De foto’s mogen gebruikt worden om zoveel prints te maken als gewenst, op sociale media en persoonlijke websites te zetten en uit de delen aan familieleden en vrienden zolang ze niet te koop worden aangeboden. De foto’s mogen gekopiëerd en verstrekt worden aan directe kennissen en familieleden. Het is jullie eigen verantwoordelijkheid dat de beelden door deze kennissen en familieleden niet voor commerciële doeleinden worden gebruikt. Bij het openbaar maken van de foto’s dient naamsvermelding te worden gehanteerd!
 

Commercieel gebruik van de foto’s is niet toegestaan zonder toestemming van Mardiefotografie. De rechten van de foto’s blijven altijd eigendom van Mardiefotografe. Neem bij twijfel over het gebruik contact op met de fotograaf.

 

Reiskosten rekent Mardiefotografie per km €0,19 eurocent vanaf Middelburg. Exclusief eventuele overige additionele kosten (tunnel/parkeren etc.).
 

Aanbetaling wordt gedaan na het kennismakingsgesprek, hiermee staat de bruiloft (datum) vast. Dit is alleen nodig bij bruiloften van 4 uur of langer. Het bedrag is standaard €400,-. De eindfactuur wordt verstuurd samen met een kleine preview. De gehele serie foto’s worden pas verstuurd wanneer de volledige betaling is voldaan.  De levertijd is ca 2/3 weken voor kleine shoots, voor bruiloften is dit ca 3 maanden.
De uiteindelijke selectie is definitief, de RAW bestanden worden in geen enkel geval geleverd of inzichtelijk gemaakt.

 

Bij annulering of ontbinding van de overeenkomst tot 2 maanden voor de overeengekomen datum, wordt de gehele aanbetaling in rekening gebracht. Annuleert u tussen 3-2 maanden de shoot wordt er 50% van de aanbetaling in rekening gebracht. Dit geldt alleen voor bruiloften. 
Voor de kleine shoots (gezin, portret, loveshoot etc.) geldt bij annulering of ontbinding van de overeenkomst tot 1 week voor de overeengekomen datum dat er 50% in rekening wordt gebracht van de gekozen shoot door u. Tenzij het overmacht is; Overlijding, het weer, de fotografe die niet kan. Er zijn uitzonderingen neem daarom altijd even contact met mij op! 

 

Op de diensten van Mardiefotografie zijn de bovengenoemde boekingsvoorwaarden en de Algemene Voorwaarden van de Fotografenfederatie (zie hier) van toepassing. Door het reserveren van de diensten van Mardiefotografie verklaart het bruidspaar akkoord te zijn met deze voorwaarden.

@INSTRAGRAM //Mardiefotografie

 

Algemene voorwaarden

bottom of page